W.E.N. HART VOL VUUR
World-Evangeisation-Network.
  Recente Tweets
  Laatste reacties
  heeft u dan ook Het Eeuwig Leven ??
  "Yéééé ik heb het gevonden!" roept men.
  Maar heeft men dan ook Het Eeuwig Leven ??
  "Want uit Hem en door Hem en tot Hem zijn alle dingen!"
  Romeinen 11:36 
  Dit is niet een ritueel dat op specifieke woorden is gebaseerd, maar veeleer een spirituele handleiding of heenwijzing voor een oprechte eerste stap in je overtuiging.
  En als u overtuigd bent van de juiste zin van Zijn daad, en dat Hij dit gedaan heeft voor uw persoonlijk leven, om u in het reine met God te brengen, bid dan dit gebed. :
   
  “Vader, ik weet dat ik Uw wetten heb overtreden en dat mijn zonden mij van U hebben weggehouden. Het spijt me echt en ik wil nu weglopen van mijn vroegere zondige leven tegenover U. Vergeef mij alstublieft en help me om niet meer te zondigen. Ik geloof dat Uw zoon, Jezus Christus, voor mijn zonden is gestorven en dat Hij uit de dood herrees, levend is, en mijn gebed hoort. Ik nodig Jezus uit om de Heer in mijn leven te worden, om vanaf vandaag in mijn hart te regeren en te heersen. Zend alstublieft Uw Heilige Geest om mij te helpen U te gehoorzamen, en om Uw wil voor de rest van mijn leven uit te voeren. Ik bid dit in de naam van Jezus. Amen.”
   
  Wees er dan vanaf nu van overtuigd dat dit heeft plaatsgevonden ook al voel of ervaar je dit nu nog niet. Ga nooit op je gevoelens af, want deze kunnen aardig misleiden, ga af op de dagen die gaan komen, of ja, het kan zelfs nu al op dit moment zijn. Maar meestal ervaar je het in de dagen hierna. In elk geval wees ervan overtuigd dat je nu een kind van God bent, doordat je het offer van Jezus in jouw eigen leven hebt aanvaard en hierdoor Heeft God alles van jouw leven in zijn Vaderhand genomen. Wees zoals je kan, gehoorzaam, en luister een wijle nadat je gebeden hebt naar zijn stem die tot je hart spreekt.
   
  WENmanager

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl