W.E.N. HART VOL VUUR
World-Evangeisation-Network.
  Recente Tweets
  Laatste reacties
  vragen
  Als u wist wat God wil geven, en wie het is die u om water vraagt, zou u hém erom vragen en dan zou hij u levend water geven. (Johannes 4:10)

   
  Vragen
  Het gesprek met de Samaritaanse vrouw begint met een vraag van Jezus: 'Geef mij water.' Maar al snel worden de rollen omgedraaid en raadt Jezus de vrouw aan om hem om water te vragen. Maar Jezus maakt al wel direct een verschil: het gaat hem niet om gewoon water, dat je uit een bron kunt putten, maar om levend water. Dit levende water is wat hij wil geven. Iets preciezer nog: Jezus probeert bij de vrouw een verlangen wakker te roepen naar wat Gód wil geven: 'Als u wist wat God wil geven...'. Blijkbaar wil God meer geven dan aardse zegeningen, zoals water om te drinken. Hij wil meer geven: hemelse zegeningen waar je eeuwig wat aan hebt en niet alleen hier op aarde.

  kort gebed, Heer, U geeft ons meer dan aardse dingen. Leer ons om onze harten open te stellen voor de gaven van uw koninkrijk. Ik dorst naar U, Ja Heer...
  http://www.youtube.com/watch?v=QqAR1eWNDPk ik heb U nodig Heer Jezus, Kom, ik kom; ik verlang naar U, en weet dat ik niet tevergeefs naar U vraag. ja ik dank U opdat U mijn roepen hebt gehoord, in Jezus naam. Amen.

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl