W.E.N. HART VOL VUUR
World-Evangeisation-Network.
  Recente Tweets
  Laatste reacties
  Ik baal, ik baal, ik baal enorm
  ja verdraait, Ik baal, ik baal, ik baal enorm !!
  en dit om wat er allemaal in de wereld en ja zelfs onder christenen gebeurt. En om hoe deze en andere op elkander reageren.
  De schuld wordt gegeven aan de satan. "hij is het die iedereen weerhoudt om te aanbidden", zegt men. hij is het die ons vasthoudt, hij hij hij....
  Wat nou hij????? Hij mocht dat willen dat hij zoveel macht had!!! Gisteren had hij niets te vertellen!!
  En als het goed is vandaag en morgen nog minder. Tenminste... als we de wil van de Heer doen.!!
  Zeg eens, wat denken we wel? Dat God zich zou laten ringeloren door een opstandige gevallen engel die al heel lang geen glans meer heeft? Die al heel lang geen vat meer heeft? Die al heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang geleden verslagen is?? Die aan een heeeeeeeeeele lange ketting ligt en alleen dat kan doen waar God hem de toestemming voor geeft????? Dacht je dat die Hem in Zijn weg zou kunnen zitten?? Kom nou!!!!!!??
  Kom nou toch!!! Alstublieft!! Hou toch op met dat gebazel. Dat geloof je toch zelf niet als gelovige??
  Gisteren ging iedereen lekker klaar zitten om te ontvangen. Zo lekker, we gaan aanbidden, we gaan krijguuuuuuuu. Verdraai... Aanbidden van eigen begeerte & verlangens, ja dat noem ik dit! Aanbidden van eigen vlees ja, dat ging men aanbidden, want we zien en luisteren met aandacht naar iemands gebed, om daarna tegen onszelf te zeggen, "dat kan ik beter,  mooier", of "zeg is die nog lang bezig?" "Amaai die kan zagen?"
   
  Nog is iedereen druk bezig met wat hen aangedaan is ( En ik heb het niet over de baby's die zorg nodig hebben !!!! Ik praat hier alleen over hen die al lang volwassen behoren te zijn!!).
  Dat de H.Geest het zo vreselijk vond dat ze geen gemeenschap hebben kon, Nee, daar maakt niemand zich druk over!! Dat de H.Geest barst van verdriet daar maakt niemand zich druk om.
  Nee, men is boos en beledigd.
  De H.Geest wil alleen de Zoon Verheerlijken, en als Hij  daar geen ingang in krijgt omdat men lekker gewiegd, gepamperd en gespeend wil worden gaat Deze weg!!
  Wel Nu ging Ze weg!!!!
  Al jarenlang werkt ze keihard om harten voor te bereiden om de Vader te ontvangen, om Hem alle eer en glorie te geven die Hem toekomt, al jaren is Ze aan het trekken en roepen en geduld opbrengen om te helen en genezen en om eenieder te geven wat een ieder mens nodig heeft. BEVRIJDING van de eigen wil.
  En nu, één ochtend, één ochtend in de week dat een ieder als één Lichaam bij elkaar komt, één luttele ochtend tussen onze drukke, drukke dagschema's in gepropt, dat Ze smeekt om de Vader te aanbidden in Waarheid en Geest is het nog teveel. Teveel!!!!!!
  Een paar dagen wordt er geteerd op wat Zij geeft, halverwege de week komt men droog te staan, leeft men zijn eigen leven, met alles er op en eraan, en dan ineens is het op...... en halleluja... daar is gelukkig weer de dag. of de zondag of welke dag dan ook!!! Kom op bijtanken, nee bijvullen vreten, vreten, vreten!!!!!!
   
  "God dienen?? Oh ja ja, natuurlijk willen we God dienen, maar eerst krijguuuuuu, eerst hebbuuuuuu."
   
  God volgen?? Babel uit?? Ben je gek zeg!! Babel uit... laat me niet lachen!!! Babel is veel te lekker!! Daar is het lekker, hebben we werk, eten, een dak boven ons hoofd. Daar is het rustig, geen strijd. Ja het is wel ons eigen land niet maar dat geeft toch niet? We hebben het goed toch?? Nee ons land innemen kost teveel, men moet vijanden verslaan, koppen afhakken, volkeren uitmoorden, ja we doen wel mee van op afstand, slaan zo nu en dan eens een macht zijn hoofd half af als die eens een keer op onze weg komt en als we er baat bij hebben...
  Maar de rest.. aanbidden??? Nee brrr dat is veel te hard werken.
  Zeg wat zeg je nu weer? mogen we niet meer lachen als die of die eens een mop verteld? Nee? Ja goed, vettig is ze wel wat, maar dat moet toch kunnen? En is het nu zo erg dat we er ook eens eentje vertellen? zeg je wilt wel weer extreem zijn hé? ben jij dan zo'n vroom ventje? Kom ga wandelen als je er niet tegen kan... Flauwe! Trouwens God vergeeft ons toch.
   
  Ja als we dan eens een keertje om dat ene gevechtje gewond raken een superverzorging krijgen, ja daar doe je het voor he? Voor die lekkernijen en heerlijkheden, voor die zalfolie die alles verzacht, voor die liefde die alles heelt. Gewoon effe lekker er tussen uit een paar dagen op hotel, maar de rekening betalen??? Een klein woordje van dank uit een dankbaar hart uitspreken?? Neeeeeeeeeeeeeeeeee !! Dat niet. Eigen keuzes maken??? Keuzes van ons hart?? Weet je wel hoeveel pijn dat doet en wat dat kost????
  Weet je wel wat die of die mij aangedaan heeft? Weet je wel hoe die of die mij genoemd heeft? Weet je wel dat hij mij diep gekwetst heeft? dat hij mij misbruikt heeft als kind?
  En als ik dan de keuze maak, nee, daar moet ik niet aandenken, dan ben ik zelf verantwoordelijk en kan ik die satan de schuld niet geven.
  Nee lekker blijven zitten in die ziel, in het voelen, het goed willen voelen, in niet een macht afwijzen want het is zo moeilijk, het doet zo'n pijn. Nee ik wil niet mijn hart laten besnijden, want dat doet zeer.
  Lekker blijven doordraaien in de drek waar we allang van bevrijdt zijn, want zo krijgen we aandacht, zo blijven we zielig, zo blijven we babytjes die verzorgd worden.
  Neeeee, God aanbidden in Waarheid en Geest is te moeilijk want dan moeten we opgroeien, volwassen worden en dan moeten we zelf vliegen en zelf voor voedsel zorgen. Ai dan moet ik vergeven zoals God mij vergeeft. Nee niet aan denken, wegduwen die handel. God moet geven want daar hebben we recht op, Gods aangezicht willen we liever niet zien want dan moeten we eerst door vuur!! Niemand zal God zien in zijn vlees en leven!!!!! Wij kunnen Zijn Aangezicht zien alleen maar in Geest en Waarheid en dan moeten we eerst door dat vuur!!
   
  De vogels zijn uit het nest gegooid en nu moeten ze zelf vliegen. Ben ik hard? Ja, ik ben hard. Zit ik ermee? Heel erg, want het doet heel veel pijn wat ik nu voel.
  De verbolgenheid die nu door me heen gaat, ik kan er geen weg mee dan het alleen maar neerschrijven! Doe ik mensen pijn? Het zij zo. God slacht en snijd dood vlees eraf.
  Maar weet dat dit nogmaals bedoeld is voor hen die de weg weten en kennen en gezegd hebben dat ze achter Hem willen lopen. Ik heb het niet tegen hen die God net hebben leren kennen en nog volledige verzorging nodig hebben. Het zou goed zijn voor hen die de schoen passen hem ook aan te trekken en er mee te gaan lopen.
  Het is zo weer DIENSTdag, de Geest heeft ook verwachtingen en wat gaan we eraan doen om die te vervullen? De Vader wil aanbeden worden in Waarheid en Geest en wat gaan we doen om dat te geven? Misschien moet men maar een poosje hongerlijden, misschien dat dan een ieder zijn eigen potje leert koken en anderen een hapje laat mee eten.
  Een ieder doet ermee wat hij of zij wil.
   
  geplaatst door Wenmanager

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl