W.E.N. HART VOL VUUR
World-Evangeisation-Network.
  Recente Tweets
  Laatste reacties
  Vrijgekocht om zijn wil op te zoeken
  Hij heeft zichzelf voor ons gegeven om ons van alle zonde vrij te kopen, ons te reinigen en ons tot zijn volk te maken, dat vol ijver is om het goede te doen.
  (Titus 2:14)
   
  Vrijgekocht om het goede te doen
  Yeshua HamachiaH heeft zichzelf voor ons gegeven. Dat is iets om intens dankbaar voor te zijn: dat Hij ons van alle zonde heeft vrijgekocht en dat Hij ons heeft gereinigd. Maar daarmee is het nog niet klaar. Yeshua’ werk gaat verder en de genade van God gaat verder: Hij wil ons ook tot zijn volk maken. We mogen mensen worden die vol ijver zijn om het goede te doen. Yeshua kwam om het goede te doen en daarin mogen we zijn navolgers worden. Advent vieren betekent naast een oefening in dankbaarheid voor wat God in Yeshua gaf ook een oefening in verlangen naar wat Hij gaat geven: een heilig leven, vol van het goede.

  kort gebed, Heer Yeshua, U hebt zichzelf voor ons over gegeven tot in de dood. Help ons om onzelf ook aan U te geven in een leven vol van Uw opstandingskracht. Wij willen ook daarin gehoorzaam zijn, in U te volgen Heer, goeddoende overal waar mensen gebonden zijn en in verslagenheid gekweld zijn. U zei tot ons : Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u, wie in Mij gelooft, de werken, die Ik doe, zal hij ook doen, en grotere nog dan deze, want Ik ga tot de Vader; Joh 14,12 en ik bid U Heer, hier ben ik, zend mij. Ik bid U dit In de naam aller namen, in Yeshua HamachiaH's naam. Amen
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl