W.E.N. HART VOL VUUR
World-Evangeisation-Network.
  Recente Tweets
  Laatste reacties
  Eeuwige vader, Vredevorst
  Een kind is ons geboren, een zoon is ons gegeven; de heerschappij rust op zijn schouders. Deze namen zal hij dragen: Wonderbaar, Raadsman, Goddelijke held, Eeuwige vader, Vredevorst.
  (Jesaja 9:5)
   
  Jezus: Eeuwige vader
  Eeuwige vader - het is een merkwaardige naam voor iemand van wie net gezegd is: een zoon is ons gegeven! Maar deze zoon is de vader van de eeuwig-heid. Hij was en is de schepper van eeuwig leven en is zelf het begin en het einde, de alfa en de omega. In Jezus komt de eeuwigheid de tijd binnen en pas met hem beleef ik de tijd van mijn leven! Als we Jezus leren kennen als de schepper en vader van de eeuwigheid krijgt ons leven een ongekende diepgang. En daar hebben we behoefte aan omdat we vaak aan de oppervlakte blijven. Oppervlakkig leven is een van de grootste gevaren van onze snelle tijd. Herken je die oppervlakkigheid? Geloof dan dat Jezus een nieuwe, eeuwige diepgang in je bestaan brengt.

  kort gebed, Eeuwige vader, Vredevorst, U die van eeuwigheid tot eeuwigheid dezelfde bent, U wil ik aanbidden. U bent in mijn hart geboren. U brengt in mijn leven nieuwe diepgang en liefde voor mijn naaste. Ik zet mijn hart heel wijd open om nieuw leven te ontvangen vanuit Uw Vaderhart Heer.
  Ik Dank U Vader in de naam aller namen, in de naam van Yeshua HamachiaH. Amen

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl