W.E.N. HART VOL VUUR
World-Evangeisation-Network.
  Recente Tweets
  Laatste reacties
  Laten we ons ontdoen
  De nacht loopt ten einde, de dag nadert al. Laten we ons daarom ontdoen van de praktijken van de duisternis en ons omgorden met de wapens van het licht. (Romeinen 13:12)
   
   
  De dag nadert al
  Wij weten dat de dag nadert waarop het helemaal licht zal worden in deze wereld. Dat is de dag waarop Jezus terugkomt. Het licht van deze dag straalt ook nu al door de Geest van de verlosser die is uitgestort. Daarom kan Paulus oproepen om te breken met de praktijken van de duisternis en om de wapens van het licht ter hand te nemen. Want het is wel een gevecht: overgaan vanuit het donker naar het licht gaat niet vanzelf. Maar er zijn wapens: woord en gebed. En vóór alles: Christus zelf is er, die het Licht is. Je omgorden met de wapens van het licht is ten diepste niets anders dan je omkleden met Jezus. Hem volgen.

  Kort gebed, Heer Jezus, elke dag bent U ons nabij, elke dag schenkt U ons uw adem, elke dag vult U ons met Uw nabijheid, doorstroomt U ons met Uw leven. Er gaat geen dag voorbij, geen uur, of U bemoedigd ons met Uw genade en liefdevolle hart. Help me Heer om de juiste woorden tevinden door Uw Geest om U te danken, de Vader te loven en te prijzen, te aanbidden in Geest en waarheid. Om me dagelijks met U te bekleden om staande te blijven op en in deze wereld. Gelukkig Heer, houd u mij stevig vast, ik hoef niet te vrezen, want U bent er. Daarom dank ik U Vader, in de naam van mijn verlosser, redder en Heer, in de naam van Yeshua HamachiaH. Amen.
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl