W.E.N. HART VOL VUUR
World-Evangeisation-Network.
  Recente Tweets
  Laatste reacties
  eindelijk echt Leven!
  We zijn door de doop in zijn dood met hem begraven om, zoals Christus door de macht van de Vader uit de dood is opgewekt, een nieuw leven te leiden. (Romeinen 6:4)
   
   
  Met Christus leven
  Als we geloven in het gelijkvormig worden aan Jezus, mogen we ook spreken over het delen in het verhaal van Jezus. Zijn unieke levensverhaal krijgt in ons bestaan parallellen. De doop laat dat zien: we worden met hem in zijn dood begraven. We sterven af aan onze oude mens. Het zondige bestaan gaat eronder door. En tegelijk mogen we delen in zijn opstanding: zijn nieuwe leven wordt ons nieuwe leven. Een leven dat we kunnen leiden in de Geest. Het is een gave van de Vader die niet alleen zijn geliefde Zoon uit de dood heeft opgewekt, maar ook al zijn kinderen laat opstaan uit de dood. Om te leven.

  Kort gebed, Heer wat een wonder bent u, ik mag met u leven, ja het echte ware leven wat u in mij plante van in de moederschoot. Doch ik groeide op in zonde en werd volwassen, en dacht dat ik leefde, maar Heer ik werd geleefd. Maar U kwam in mijn leven en bevrijde mij van de banden van zonde en ongerechtigheid. En nu ik vrij en in uw vaderhart geborgen ben, laat u mij weer opstaan uit de dood, geef je mij genade en kracht om een nieuw leven met u aan te gaan. U mag ik loven en prijzen, u danken en aanbidden omdat ik werkelijk leven mag, U laat me leven in vernieuwende kracht. Ik dank u Heer, in de naam van Yeshua HaMachiaH. Amen.
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl