W.E.N. HART VOL VUUR
World-Evangeisation-Network.
  Recente Tweets
  Laatste reacties
  Reikhalzend kijk ik ...
  Wij richten ons op uw naam, naar u gaat ons verlangen uit. Reikhalzend kijk ik naar u uit, zelfs ‘s nachts verlang ik naar u. (Jesaja 26:8-9)
   
  Reikhalzend kijk ik naar u uit
  Herken je deze woorden? Is er in jouw leven een sterk verlangen naar God? Zo dat je zelfs ‘s nachts reikhalzend naar Hem uitkijkt? Misschien herken je het niet. Misschien kijk je naar van alles en nog wat reikhzalzend uit, maar niet naar de Heer. Dan is de Adventstijd een periode om daarbij stil te staan. Waar verlang ik naar? Waar richt ik me op? Vaak hebben we de neiging om ons te richten op onszelf, op wat voor ons persoonlijk belangrijk is en op onze eigen naam. Vieren dat het Woord mens is geworden betekent ook dat het allemaal om zijn naam moet gaan. In het spoor van Jesaja mag je groeien in het verlangen dat jij kleiner en Hij steeds groter wordt.

  kort gebed, Heer, vergeef me mijn kortzichtigheid en dat ik een gerichtheid op mezelf heb. Leer me om mijzelf niet meer te plaatsen in de volle schijnwerpers, maar mijn verlangen naar U toe te richten. Dit bid ik U in de naam Van Yeshua HamachiaH. Amen.
  Ja Heer, geef mij ook Uw waterbronnen

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl