W.E.N. HART VOL VUUR
World-Evangeisation-Network.
  Recente Tweets
  Laatste reacties
  Een geur van Christus
  God zij gedankt dat hij ons, die één zijn met Christus, in zijn triomftocht meevoert en dat hij overal door ons de kennis over hem verspreidt als een aangename geur.
  2 Korintiërs 2:14
   
  Geuren spelen in ons leven een belangrijke rol. We vinden iets heel lekker ruiken (een lenteochtend) of juist helemaal niet (een vuilniswagen). In de bijbel spelen geuren ook een belangrijke rol, bijvoorbeeld als het gaat om de offers die gebracht werden in de tijd van het Oude Testament: die waren een heerlijke geur voor God. Wij mogen nu, als volgelingen van Jezus en in verbondenheid met hem, zijn geur verspreiden. Wat ruiken mensen als ze met jou omgaan? Verspreid jij een aangename geur? God wil jou en mij gebruiken om Jezus’ geur te verspreiden zodat ook anderen hem leren kennen!
   
  kort gebedje, Vader in de hemel, leer mij om naar Uw wil te leven, dan kan ik een aangename geur zijn, mensen hunkeren naar iets Vader, laat hun U vinden, want U alleen geeft dat wat men zoekt, en wilt U mij daarvoor gebruiken Heer, ik geef mijzelf aan U Heer, U bent de Meester van mijn leven, nu en in de eeuwigheid. In Jezus naam. Amen

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl