W.E.N. HART VOL VUUR
World-Evangeisation-Network.
  Recente Tweets
  Laatste reacties
  En hij kwam vlug
  En daar zat hij, met de krant op tafel, een pracht van een job werd hem daarin aangeboden. Maar hij bleef rustig zitten met de armen op tafel en zijn hoofd in de handen. "Ach dat zal toch ook weer niet voor mij zijn. Ik ben toch weeral te oud" Maar zijn maatje nam de telefoon, gaf deze aan hem en zei tegen zijn depresieve vriend lachend "Zeg koerskemel. waar haal je dat nu weer vandaan? excuzes zijn dat! Wanneer ga je nu eens snappen dat ze t werk je niet in de schoot brengen. Blijf niet talmen, want een gelegenheid als wat je nu leest kan voorbij gaan. En dan zit je hier volgende maand nog te kniezen. Doe iets! Vandaag. Nu!"
  Ik dacht nog terwijl ik hem goedkeurend toeknikte aan een vers dat in de bijbel stond:
   
  'En toen Jezus bij die plaats kwam, keek Hij naar boven en zeide tot hem: Zacheus, kom vlug naar beneden, want heden moet Ik in uw huis vertoeven. En hij kwam vlug naar beneden en ontving Hem met blijdschap. En Jezus zeide tot hem: Heden is aan dit huis redding geschonken...'
  Lucas 19:5,6,9

  Ook die Zacheus was een man die de stier bij de horens vatte, en omlegde. Want hij was verlangend naar iets, en ging er gelijk mee aan de slag!


  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl