W.E.N. HART VOL VUUR
World-Evangeisation-Network.
  Recente Tweets
  Laatste reacties
  Kan ik er wat aan doen?
  "Zeg alstublieft fluppe wanneer ga je nu eens beseffen wie dat jij in Christus bent?" hoorde ik Laurens tegen een gemeentelid zeggen. "Het is niet te geloven hoe jij van jezelf denkt!"
  "Kan ik er wat aan doen?" riep deze geschrokken. "ik heb mezelf niet gemaakt, ik kan alleen zijn wie ik ben, een zielig hoopje as, in Gods hand."
  "Nee" zei Laurens zachter "Jij bent een koningskind, een afgezand van de Allerhoogste Koning"
  "Ja, zie je me hier staan? Een brok ellende ja, een man die niet waard is om te leven, een grove zondig mens, een overspelige die meer vrouwen heeft gehad dan heel de gemeente hier bij elkaar. Vanwaar haal je het toch dat ik gered zou zijn, dat kan immers niet, ik heb minstens de dood verdiend, niet Hij! En toch..."
  En dat had hij een beetje te luid gezegd, waarop een paar gemeenteleden naar hen kwamen, en zegden "Ja toch is het zo, En nu ben jij geheel anders Freddy, nu ben jij een man naar Gods hart, een vriend van Hem die jouw schuld gedragen heeft, en je gekocht en betaald heeft met zijn bloed. En niemand kan jou nu nog scheiden van de liefde van God vriend, niemand."
  "Hoorde je dit vriend, en dit zijn je broeders, kom trek de mantel aan die Jezus u gaf, laat hem niet liggen, hij zal je Zelfvertrouwen van Hemzelf geven, je moet hem enkel en alleen aantrekken."
   
  'Want wie is God behalve de Here, wie is een rots buiten onze God? Die God, die mij met kracht omgordt en mijn weg effen maakt.'

  Psalm 18:31-32

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl