W.E.N. HART VOL VUUR
World-Evangeisation-Network.
  Recente Tweets
  Laatste reacties
  vanavond naar de dancing?
  "He Louis ga je vanavond mee naar de dancing? Ik ken een paar meiden die nogal 'gewillig' zijn, en een keer goed van de grond gaan is altijd meegenomen" riep zijn werkmakker. Maar Louis had pas een week daarvoor zijn hart aan de Heer gegeven en zag het nut er niet meer van in, om voor slechts enkele luttele minuten zijn eeuwig leven op het spel te zetten. Hij draaide zich om naar zijn vriend en zei. "Weet je Fernando, je weet nu dat ik mijn hart aan Jezus heb gegeven, en ja ik weet dat jouw leven nog aan deze wereld vastzit, maar eerlijk... geluk zit… niet in uitzinnige lichtzinnigheid maar in blijvende liefde."
  "Meen je dat? Mag je van je geloof niet meer uitgaan? Zeg je mag wel niks meer?"
  "Natuurlijk mag ik dat wel, ik mag alles, maar is alles nuttig? Ikzelf vind van niet, en mijn geloof verbied mij niks. Er staat in Gods woord geschreven."Alles is mij geoorloofd, maar niet alles is nuttig. Alles is mij geoorloofd, maar ik zal mij door niets laten knechten". En ik vind zelf dat het leven in die dancings, met hun drugs, drank en gemakkelijke meisjes, mij kunnen aftrekken van de ware liefde die ik nu echt gevonden heb. Daarom wil IKzelf die niet. Voortaan is God mijn God, en niets anders zal mij van Hem nog kunnen scheiden."
  "Alléé jong, gaat dat geloof dan van u zo diep dat je daarvoor al op één week tijds alles wilt opgeven?"
  "Niet alles Louis, alleen dat waarvan ik vind en weet dat Hij dit niet graag heeft, en Hij weet beter dan ik, wat goed voor me is."
  "Je laat me... ik sta van je te kijken man?"
  "Ja denk er maar eens goed over na, dan kom je misschien ook tot de uitroep...
   
  'O God, Gij zijt mijn God…Want uw goedertierenheid is beter dan 't leven...'
   
  Psalm 63:1,3 


  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl